Tretmani

Epilacija

DERMAX RF Light je najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Permanentna oslobođenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake.
-Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultrazvučnim zračenjem i tako se samnjuje dotok hranljivih materija papilama.
– Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7 do 10 dana i tim postupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4 do 6 nedelja.Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer se na svakom tretmanu podešavaju parametri prema tipu kože i dlake i stavljaju filteri za odredjeni tip kože.

Izbeljivanje zuba

Svetlosna metoda izbeljivanja za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakvih posledica, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate. Lasersko beljenje zuba je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno bezbedna,sigurna i efikasna.
Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST. Koristi se plava laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje niti struganje Vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube plavim svetlom. Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat.
Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv po pacijenta a daje maksimalne rezultate. Gel je posebno napravljen da reaguje na plavu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata. Efekti beljenja vidljivi su čak i do nekoliko godina!

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija Nemačkim Dermax RF aparatom je najnoviji hit u tretiranju i uklanjanju lokalizovanih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću kog se uništavaju masne ćelije. To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom, ni dijetom, a ni vežbama.
To su najčešće: stomak, kukovi, butine, nadlaktice, zadnjica…..znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.
Tretman kavitacije uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano, na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.
Tretman traje od 30min do 60min
Potrebno je uraditi od 5-10 tretmana, koji se rade u razmaku na 7-10dana, da bi rezultati bili efikasni potrebno je ukljuciti fizičku aktivnost i nakon tretmana potrebno je uneti oko 2l tečnosti u organizam.

Radiotalasni lifting

Starenje je prirodan proces koji započinje sredinom 20-ih godina. Već posle 25. godine života, koža postepeno smanjuje stvaranje kolagena, što prouzrokuje stvaranje bora i opuštanje kože. Kolagen je protein koji proizvodi naše telo i predstavlja sastavni deo vezivnog tkiva, koje je od vitalnog značaja za naš organizam. Sastoji se od finih isprepletanih vlakana koja čine mrežu, a zadužen je za mek, zdrav i lep izgled naše kože. Ova vlakna spadaju u vezivno tkivo, koje međusobno povezuje ćelije, i uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože. Kolagen i elastin koži osiguravaju elastičnost, gipkost, čvrstoću i vlagu. Pod uticajem spoljnih faktora i tokom starenja kože, dolazi do oštećenja kolagena i do smanjenja njegove proizvodnje, što uzrokuje opuštanje kože i stvaranje bora. Jedini način da se ovaj process uspori ili zaustavi, je da se poveća njegova proizvodnja i ojačaju postojeća kolagenska vlakna. Ovo se postiže tretmanima na aparatu DERMAX RF light, koji upravo stimuliše deobu matičnih ćelija, aktivira metabolizam kože, stimuliše matične ćelije da se brže regenerišu i proizvode novi kolagen. Tretman je namenjen svima onima koji žele da zategnu i učvrste kožu lica. Nemački aparat DERMAX RF light je napravio revoluciju u nehirurškom liftingu. Za sat vremena Vaša koža postaje čvršća, fine bore nevidljive, dublje se redukuju. Radiotalasima se zagreva srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin a na to zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana. Kod većine pacijenata se neposredno po tretmanu vidi efekat u vidu blagog zatezanja. Nakon završetka tretmana koža postaje svežija, znatno mekša, dok je pri dodiru glatka, elestična i čvrsta.

Hijaluronski fileri

Za uspešnu korekciju bora na licu kod najvećeg broja pacijenata nije nužan invazivni estetski zahvat, već se sjajni rezultati mogu postići i nehirurškim metodama. Među neinvazivnim zahvatima na licu, posebno su popularni tretmani bora kožnim filerima. Najtraženiji i najpopularniji filer je svakako hijaluronska kiselina, koja je inače i sastavni deo ljudskog organizma. Najviše je ima u koži, strukturama oka i omotačima zglobova. Predstavlja potporu kolagenim i ostalim vezivnim vlaknima naših tkiva. Hijaluron je supstanca koja efikasno vezuje vodu čime dodatno hidrira i podmlađuje kožu.Fileri su hijaluronska kiselina u obliku gela ,pripremljena za ubrizgavanje kroz kožu. Jednostavno rečeno to je supstanca za punjenje bora na licu. Fileri hijaluronske kiseline se primenjuju najčešće kod izraženih nazolabijalnih bora i kod povećanja usana. Koriste se takođe i za dodavanje volumena i svežine (tonusa) koži lica i obraza. Hijaluronski fileri su idealni za sve koji žele da otklone duboke bore sa lica bez operacije. Takođe su savršeni u procedurama nadoknade volumena usana, jagodica i obraza,i daju veoma dobre rezultate kod podmlađivanja kože ruku, dekoltea i vrata. Postupak traje desetak minuta, nakon čega se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim obavezama.U okviru našeg centra koristimo kanadski  brend Revanesse, hijaluronske filere sa kojima imamo fantastične rezultate.

Botox
hijaluron 2

Masaže

Masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti dopuna drugim terapijama kod određenih smetnji. Indicirana je kod bolova u leđima, probavnih smetnji, glavobolje, depresije, stresa, anksioznosti. Sigurno je delotvorna kod kontraktura ( ograničene gibljivosti zgloba), mišićnih atrofija, tendinitisa ( upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća, iščašenja. Blagotvorna je kod problema sa disanjem. Melem je kod glavobolja i migrena. Pruža pomoć onima koji pate od problema s crikulacijom, grčeva, edema zglobova, teških nogu, te ublažava sve vrste reumatskih tegoba.
Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito telo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, te pomaže da se osećamo jači i čvršći..
Dodir kao vrlo moćan i senzibilan oblik komunikacije u kombinaciji sa eteričnim uljem deluje terapeutski jer molekuli ulja ulaze u kožu kroz pore i folikule gdje ih preuzima kapilarna krvna cirkulacija, te putem krvi i limfe budu raznešene po celom organizmu. Masaža ne zahteva intelektalno naprezanje klijenta te se u ovom pogledu smatra najboljim načinom za opuštanje i relaksaciju klijenta.

masaza 1
masaza 4
masaza 2