Trajna sminka

Trajna šminka

pruža mogućnost oblikovanja i korigovanja svih vrsta nepravilnosti i nedostataka kada su u pitanju obrve, očni kapci i usne. Najveća prednost kada je u pitanju ova vrsta ulepšavanja lica je savršen, prirodan i trajni make-up. Takođe, trajna šminka rešava problem sitnih ožiljaka i trajnih deformacija na tim delovima lica nastalih iz više razloga. Preterano čupanje kojim se izgubi gustina i forma, hemoterapije i ostali uticaji koji mogu dovesti do gubitka dlačica konačno mogu biti jednostavno i lako rešeni. Postoji više metoda kojim moze biti urađena trajna šminka. Iscrtavanje dlačica japanskom metodom, iscrtavanje aparatom ili puna tetovaža što zavisi od želje klijenata. Boje koje se koriste su prirodne i ne izazivaju alergijske reakcije.

Iscrtavanje ajlajnera

se vrši po želji klijenata i može se odabrati boja, dužina i debljina linije. Male količine boje se nanose u koren trepavica i čine ih gušćim.

Iscrtavanje obrva

se vrši po individualnoj želji klijenata a odabir
boje i oblika mora biti takav da zadovolji što prirodniji izgled i po mogućstvu da bude u skladu sa bojom očiju i kose. Nakon tretmana iscrtavanja, obrve izgledaju potpuno prirodno, boja se zadržava od 1-5 godina što zavisi od tipa kože klijenta.

Iscrtavanje linija usana

se popravlja asimetrija i postiže prirodna bujnost i boja usana. Postoji mogućnost i potpunog obojenja usana po želji klijenata.

**Korekcija je uračunata je u cenu**

***Tretmani trajne šminke su brzi, jednostavni i skoro bezbolni. Koristimo lokalni anestetik EMLA***