Izbeljivanje zuba

Beljenje zuba - Opalescence gelovima

Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat.

Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv po pacijenta a daje maksimalne rezultate. Gel je posebno napravljen da reaguje na plavu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata.

Efekti beljenja vidljivi su čak i do nekoliko godina!

Izbeljivanje zuba Opalescence

Svetlosna metoda beljenje zuba za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakvih posledica, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate.

Lasersko beljenje zuba je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno bezbedna,sigurna i efikasna.

Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST. Koristi se plava laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje niti struganje Vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube plavim svetlom. Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja.